Pakiranje

Saznajte više o Busch vakuumskim rješenjima za postupke pakiranja poput vakuumske ambalaže ili ambalaže s modificiranom atmosferom (MAP), pladanj koji se formira u strojevima za pakiranje, termoformiranje plastične ambalaže, rukovanje folijom u strojevima za pakiranje u cijevi, montaža kartona, označavanje i još mnogo toga.

Pakiranje

Otplinjavanje

Saznajte više o Busch vakuum otopinama za otplinjavanje i procesi odzračivanja, kao što su proizvodnja hrane i pića, istiskivanje plastike, visokokvalitetne legure proizvodnja, proizvodnja nafte i još mnogo toga.

Otplinjavanje

Pneumatski transport

Saznajte više o Busch vakuumu i niskom tlaku rješenja u pneumatskim transportnim procesima kao što je pneumatsko prenošenje rasutih tereta poput granulata, žitarica, prah ili prašina i još mnogo toga.

Pneumatski transport

Sušenje

Saznajte više o Busch vakuumskim otopinama za postupke sušenja kao što je zamrzavanje sušenja hrane, proizvodnje mlijeka u prahu, industrije otpadnih voda, sušenja drva, u sušenju plastičnih granula, u industriji keramike i u sušenju komponenata, kao i u mnogim drugim procesi.

Sušenje

Rukovanje i dizanje

Saznajte više o korištenju vakuuma za držanje i podizanje robe, kao što je opskrba materijala proizvodnim procesima, u opremi za paletiranje, za utovar i istovar teške robe u vozila i brodove, za držanje komponenata tijekom prerade, za pakiranje mnoštvo različitih predmeta u kartonskim kutijama, za opskrbu papirom, u strojevima za tisak i obradu u uredu grafička industrija i za mnoge druge primjene

Rukovanje i dizanje

Destilacija

Saznajte više o korištenju vakuuma u postupcima destilacije, poput kemijske i farmaceutske industrije, obnavljanje otapala, destilacija sirove nafte i još mnogo toga.

Destilacija

Evakuacija

Saznajte više o korištenju vakuuma u procesima evakuacije, poput evakuacije plijesni, toplinske obrade i mnogih drugih.

Evakuacija

Uklanjanje

Saznajte više o uporabi vakuuma / pretlaka u uklanjanju procesa poput vakumskog uklanjanja otpadnih voda, uklanjanja otpada u preradi hrane, središnje jedinice za vakuumsko čišćenje i mnoge druge.

Uklanjanje

Prevlačenje

Saznajte više o korištenju vakuuma u postupcima prevlačenja, kao što je kao fizičko i kemijsko taloženje para, metalizacija i još mnogo toga.

Prevlačenje

Ventilacija

Saznajte više o korištenju nadtlaka u zračenju bio filtera, u sektoru vode i otpadnih voda, u uzgoju ribe i preradi riba i mnogim drugim.

Ventilacija

Mlijekarska industrija

Veći i manji sustavi muženja moraju sigurno i sigurno djelovati točno. Vakumske pumpe BUSCH Mink jamstvo su kontinuiranog vakuuma koji je uvijek dostupan kad god potreban. Minum vakuumske pumpe djeluju bez ulja, što znači stvarni rad bez servisnih intervencija i sprečavanje onečišćenja uljem. Vakuumske pumpe od minka koriste se na mnogim velikim farmama goveda kao i na manjim farmama oko svijeta. Zamjena druge vakuumske pumpe vrši se bez problema.

Mlijekarska industrija

Metalurgija

U metalurgiji je vakuum neophodan. Postupci oksidacije i obrade u pećnicama s visokim temperaturama uvijek se provode pod vakuumom. BUSCH vakuumske pumpe pokreću procese obrade, rezanja, modeliranja, nitriranja, zaštite i manipulacije. BUSCH COBRA sveobuhvatni vakuumski sustavi idealno su ekonomski i tehnološki napredno rješenje za vaše potrebe.

Metalurgija

Elektronika

Proizvodi BUSCH odličan su izbor za brojne primjene u elektrotehnici, elektronici, kao što su izrada žarulja, proizvodnja kondenzatora, LCD-a i elektroničkih sklopova. Bez vakuuma ne bi bilo digitalne revolucije. BUSCH ima dugogodišnje znanje koje je potrebno za inovativni pristup u elektronici i elektrotehnici.

Elektronika

Industrija plastike

Vodeći proizvođači plastičnih proizvoda zahtijevaju izvrsne strojeve i opremu, a prije svega idealne uvjete proizvodnje. Ekstruzijske linije opremljene vakuumskim pumpama BUSCH osiguravaju da se proizvodni plinovi i pare nastali topljenjem ili formiranjem ispuše što je prije moguće. BusCH oprema je također dostupna za prijevoz materijala iz silosa do proizvodne linije. Vakuumske pumpe BUSCH pružaju optimalan proces proizvodnje plastičnih proizvoda.

Industrija plastike

Drvna industrija

Vakuum tehnologija se također razvila u procesima u drvnoj industriji. BUSCH vakuumski sustavi, vakuumske i tlačne pumpe danas se koriste svugdje u strojevima za obradu drveta; prijevoz, dizajn, preše, da ih nabrojimo. Potrudit ćemo se da odaberemo odgovarajuću vakuum pumpu za vaše potrebe. Učinkovitost i jednostavnost održavanja dva su glavna razloga što su BUSCH vakuumske pumpe glavni dobavljač CNC alatnih strojeva.

Drvna industrija

Oblikovanje, prešanje i laminiranje

Saznajte više o korištenju vakuuma u oblikovanju, prešanju i laminiranju, kao što je evakuacija kalupa, termoformiranje i smola uz pomoć vakuuma prijenosno oblikovanje (VRTM), kao i u & nbsp; proizvodnji & nbsp; ekrana s ravnim pločama i solarnim pločama.

Oblikovanje, prešanje i laminiranje